ANKARA / SİNCAN - Yılmaz Balaban Özel Eğitim Anaokulu

Yılmaz Balaban Özel Eğitim Anaokulu

Adres
GAZİ OSMAN PAŞA MAH. AYVAZ SK. NO1B YILMAZ BALABAN ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU SİNCAN / ANKARA
Vizyon
Özel gereksinimi olan öğrencilerimizi çevresiyle işbirliği içinde iletişim kuran, kendine güveni olan, topluma yararlı, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda Türk Milli Eğitim Amaçları ışığında problemlerin üstesinden gelen bireyler olarak yetiştirmek.
Misyon
Özel gereksinimi olan öğrencilerimizi, ailelerini ve yakın çevresini okul öncesi eğitimden başlayarak çocukların, sosyal, duyuşsal, bilişsel davranış gelişimlerine uygun bir programla doğal işitsel sözel yönteme göre yapılandırılmış eğitim ortamlarında teknolojiyi kullanarak sözel iletişim kurmayı geliştiren ruhen ve bedenen sağlıklı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş bireyleri yetiştiren bir kurumdur.
Başarılar
Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizin her türlü gereksinimlerinin karşılandığı, sosyal etkinlikler ve çeşitli aktivitelerle dolu bir eğitim öğretim sürdürülmektedir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
DOĞALGAZ
Ulaşım
Okulumuz Gop metro istasyonuna 1 km uzaklıktadır. Okulumuza gelmek için 515, 517, 519, 520, 521, 531 belediye otobüsü veya özel toplu ulaşım araçları(halk otobüsü vs.) ve Sincan-Fatih SOL ve Törekent dolmuşları gibi şehir içi toplu taşıma araçları kullanılabilir. Web sitemizin anasayfasının solunda bulunan menüden Okulumuz>Ulaşım alt menüsünü kullanarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
VAR
Yerleşim Yeri
Okulumuz Ankara´nın Sincan ilçesinin Fatih semti Gazi Osman Paşa mahallesindedir.
Sincan İlçe Merkezine 5 km. Ankara İl Merkezine 28 km.
HER YIL 6 ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU SINIFINA 30 ÖĞRENCİ ALINMAKTADIR.